Connect with us

Basketball

Με το σταγονόμετρο…

 Γεια χαρά!

Τελικός κυπέλου μπάσκετ σήμερα,με ένα σπουδαίο αγώνα.Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός,κοντράρωνται στις 17.00,με φόντο τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Οι “Πράσινοι“,σε προηγούμενες αναμετρήσεις έδειξαν πως είναι ικανοί να διεκδικήσουν τους εγχώριους τίτλους.Άσχετα με το γεγονός ότι διανύουν μια άκρως κακή σεζόν (στην Ευρώπη),δεν μπορεί να τους ξεγράψει κανείς,όσον αφορά τα ελληνικά σύνοραΣτέφαν Γιόβιτς,κάνει πράγματα που δεν έκανε κάποιος,πριν την άφιξή του και η Περιφέρεια των πρασίνων έχει δυναμώσει αρκετά.Με την έλευση του Σέρβου,ο έτερος ομοεθνής  του,Νεμάνια Νέντοβιτς,έχει απελευθερωθεί πλήρως.Οι δύο τους,μαζί με την ομαδική αμυντική συμπεριφορά θα κρίνουν τον τίτλο.

Οι “Ερυθρόλευκοι” είναι φέτος,σαφώς πιο ποιοτικοί και με μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ τους.Η διαφορά ποιότητας,αντικατοπτρίζεται εν πολλοίς και στην κατάταξη των δύο ομάδων στην Ευρωλίγκα.Με ηγέτη τον Κώστα Σλούκα και βαρόμετρο των Κώστα Παπανικολάου,το κύπελλο είναι must win για τον Ολυμπιακό.

Συνυπολογίζοντας το ποσό πολύ το θέλουν και οι δύο ομάδες,καθώς επίσης και τη σημειολογία της αναμέτρησης,θα επιλέξουμε το under 38.5 πρώτης περιόδου,σε απόδοση 1.84.

Ποντάρουμε στο άγχος και τη σκοπιμότητα.Καλή μας επιτυχία!

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Must See

More in Basketball