Connect with us

Football

Ώρα για step up…made in Hrvatska!

Τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων του Euro 2020.Kροατία και Σκωτία παίζουν για να πάρουν το ένα εισητήριο,το οποίο απομένει στον όμιλο και οδηγεί στα νοκ άουτ.
Αμφότερες,εκκινούν από τον 1 πόντο και θέλουν μόνο νίκη.Οτιδήποτε άλλο,αυτομάτως σημαίνει αποκλεισμό,καθώς οι ”καλύτεροι τρίτοι” του τουρνουά έχουν μέχρι στιγμής ελάχιστο 3 πόντων.
Η Hravtska στη πρεμιέρα,έχασε με 1-0.Παρ’όλα αυτά και με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο,δεν απειλήθηκε από τους οικοδεσπότες Άγγλους,σε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα ξεχάσουμε γρήγορα,από άποψη θεάματος.Εν συνεχεία,αντιμετώπισε την έκπληξη του ομίλου,Τσεχία η οποία ευτύχησε να προηγηθεί.Το μέταλλο των φιναλίστ κόσμου 2018,μίλησε.Τελικό σκορ 1-1 και ευκαιρία σήμερα με νίκη να προκριθούν στη φάση των νοκ άουτ.Πολλοί αναφέρονται σε γερασμένη ομάδα.Το ρόστερ,οι εμπειρίες και οι επιτυχίες τους ωστόσο,μόνο αδιάφορα δεν είναι για το ποδοσφαιρικό κοινό.
Στην αντίπερα όχθη η Σκωτία.Οι Βρετανοί,έχασαν με κάτω τα χέρια στον εναρκτήριο αγώνα από τους Τσέχους.Δεν εκμεταλλεύτηκαν ούτε την δύναμη της έδρας,καθώς αγωνίζονταν στη Γλασκώβη,ούτε το καλό ξεκίνημά τους.Στο δεύτερο παιχνίδι,άντεξαν στην πίεση των Άγγλων,είχαν τις στιγμές τους και με όπλα τους,τη σκληράδα και το αδιάκοπο τρέξιμό τους,ήρθαν ισόπαλοι με 0-0.Το αποτέλεσμα αυτό τους κρατάει ζωντανούς στην υπόθεση πρόκριση και ο αγώνας με τους Κροάτες,θα είναι πάλι στην έδρα τους.
Λαμβάνοντας,όλα τα παραπάνω υπόψιν και γνωρίζοντας φυσικά πως η εν λόγω αναμέτρηση,αποκτά χαρακτήρα νοκ άουτ,θα επιλέξουμε το 1χ και όβερ 1.5 της πιο έμπειρης Κροατίας στο 1.70.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Must See

More in Football