Connect with us

Basketball

Μπολόνια:Ώρα τίτλου

  Βίρτους Μπολόνια.Μία ομάδα με πολλές αναμνήσεις,δόξα,τίτλους,παικταράδες και προπονηταράδες.Μια έκπτωτη βασίλισσα,η οποία αναζητά να βρει,ξανά,21 ολόκληρα χρόνια μετά,το μονοπάτι της επιτυχίας.
Με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο,μια σπουδαία conteder της Ευρωλίγκα,όχι μόνο τη κοιτάει στα μάτια αλλά την έχει κατατροπώσει.Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της,δεν θα μπορούσε να διανοηθεί πως η ομάδα του,θα προηγείται με 0-2,ούσα με μειονέκτημα έδρας.
Η υπεροχή αυτή έχει ένα ονοματεπώνυμο,Μίλος Τεόντοσιτς.Ο Σέρβος megastar,διανύει εξωπραγματικά playoff.Οιωνός ήταν το game 3 με την Μπρίντιζι,όπου το παιχνίδι άρχισε να στραβώνει και με 9 δικούς του-σερί-πόντους,γύρισε την κατάσταση.
20 πόντοι,5 ασσίστ κατά μέσο όρο και συχνότητα λαθών,η οποία είναι διαρκώς μειωμένη.Ο άνθρωπος που θα αποφασίσει για κάθε επίθεση της Μπολόνια και θα έχει το ακαταλόγιστο.Πολλές φορές οι παγίδες που ”προσελκύει” και η άριστη απεμπλοκή από αυτές,καταλήγει σε εύκολο καλάθι,χωρίς απαραίτητα να ”γράψει” ασσίστ.Πολύ σοφά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς,κάνει αλλαγές ”χάντμπολ” και χρησιμοποιεί τον Στέφαν Μάρκοβιτς στις άμυνες.Ο Τεόντοσιτς,περιμένει και έχει την ξεκούραση που χρειάζεται στη γραμματεία και πάντα γίνεται κάτι θετικό.

Η Μπολόνια διψάει και για τίτλους και για διακρίσεις.Το Eurocup και το κύπελλο Ιταλίας δεν ήρθαν,ωστόσο μπορούν να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα.Η μπασκετική Ευρώπη,υποκλίνεται ξανά σε ένα από τα κορυφαία γκαρντ,που έπαιξαν ποτέ και μια ξεπεσμένη δύναμη,προβάρει τα γιορτινά της!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Must See

More in Basketball