Connect with us

Basketball

Αίμα κι άμμος στο Κάουνας…

Καλησπέρα σε όλους!
Δωρεάν στήλη μετά από καιρό με αγαπημένη Ευρωλίγκα.Ζαλγίρις και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στη Ζalgirio Arena του Κάουνας.Η αναμέτρηση ξεκινά στις 20.00 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω της συχνότητας της Nova.
Οι Λιθουανοί διανύουν περίοδο φορμαρίσματος και είναι ιδιαίτερα ανεβασμένοι.Τελευταίο τους θύμα ήταν η Μπαρτσέλονα.Οι Ισπανοί παραδώθηκαν στις ορέξεις των Λιθουανών,υποκύπτωντας με σκορ 91-84.
Οι ”Ερυθρόλευκοι” αναζητούν την αγωνιστική σταθερότητα και την συνέπεια.Η τελευταία τους εξόρμηση εκτός Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στέφθηκε αποτυχημένη με την Άλμπα να κερδίζει εύκολα.Η εβδομάδα αυτή είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τον Ολυμπιακό,και την συνολική του πορεία στη regular season.
O ενθουσιασμός των γηπεδούχων πρέπει να ”τιθασευτεί”.Η επίτευξη του στόχου αυτού κρύβεται στον ρυθμό.Εάν ο Ολυμπιακός το κάνει αυτό,θα έχει σαφέστατα τον πρώτο λόγο για νίκη,στην μπασκετούπολη του Κάουνας.Η επιλογή μας,είναι το under 39,5 πόντων στην πρώτη περίοδο.Η απόδοση,στην οποία προσφέρεται είναι το 1.75.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Must See

More in Basketball